Fibrosvet

FibroSVET

Napovednik za 1. fibroSVET: 14. maja 2022 se bodo v lepem slovenskem kraju odvijal FibroSVET. Z njim bomo počastili svetovni dan fibromialgije (12. maj) in praznovali polnoletnost društva (22. maj).

KJE BODO POTEKAL?

NAMIGI

  1. (december):  kraj ima Mestno hišo, mestni park, v neposredni bližini je grad
  2. (januar): v kraju sta železniška in avtobusna postaja
  3. (februar): kraj ima hotel, v kraju je kulturni dom, nakupujete lahko v dveh nakupovalnih centrih
  4. (marec): v kraju so predori in grobnice
  5. (april): kraj ima več trgov, samostan in gledališče
  6. fibroIGRE bodo potekale v kraju ???

Odgovore na NAMIGE nam pošljite na e-naslov: info@drustvo-fm.si

Za prvega, ki ugane kraj, bo imel  brezplačno udeležbo 

moč – tekmovanje – zmagoslavje

Po razglasitvi pandemije Covid-19, marca 2020, je bilo Društvo primorano opustiti vse svoje dejavnosti v živo. Najbolj so to občutili člani posameznih skupin za samopomoč, ki so imeli mesečna srečanja. Življenje se nam je obrnilo za 100%. Nato smo, na pobudo članice, v tem obdobju pričeli s srečanji preko video konferenc. Člani društva nismo bili več člani ene skupine, ampak smo začutili utrip celotnega društva. Še vedno pa smo hrepeneli po srečanjih v živo. Sedaj, ko se je pandemija umirila, ugotavljamo, da se želimo v živo tudi bolje spoznati, da želimo imeti nekaj, kar nas bo še bolj povezovalo, in nekaj, za kar se bomo trudili. In rodila se je ideja o Fibrosvetu s Fibroigrami.

Fibroigre organizira vsako leto druga skupina. Člani posameznih skupin bodo med seboj tekmovali v različnih športno miselnih igrah. Skupina organizira najmanj 7 različnih iger. V katerih igrah se bodo skupine pomerile med seboj, je stvar domišljije skupine organizatorke, ki bo tematiko iger razkrila na vabilu k udeležbi na Fibroigre. Skupina zmagovalka bo prejela prehodni pokal in ga bo imela v posesti do Fibroiger v naslednjem letu.

Obvezna oprema je dobra volja. Ni pomembno zmagati, pomembno je sodelovati. Fibroigre so del terapije.

Back To Top