NOVA GORICA: Mednarodni projekt URBiNAT GO!2025

S svojim programom je Društvo za fibromialgijo s Skupino Soča Goriška prisotno na mednarodnem projektu URBiNAT GO!2025 Nova Gorica-Gorizia, v organizaciji Mestne občine Nova Gorica in Univerze v Novi Gorici.
Dogajanje, kjer se bo predstavilo Društvo za fibromialgijo poteka na velikem travniku in v bivši drevesnici ob potoku Koren. Postavljen bo Mobilet kiosk.

Koledar dogodkov:

Dan Ura Aktivnost Organizator Kratek opis dogodka Opombe
18.8.2022 17:00-20:00 Druženje in ozaveščanje širše javnosti o Društvu za fibromialgijo in druge razširjene kronične bolečine. Društvo za fibromialgijo Ozaveščanje prebivalcev Nove Gorice- širše zainteresirane  javnosti. Predstavitev skupine za samopomoč SOČA – GORIŠKA, ob družabnih igrah.
1.9. 2022 17:00-20:00 Srečanje z Andrejem Pešcem.

– Celostno zdravje- kako najti pravo ravnovesje

– Pesem, kitara, mantre, sprostitev in mir.

Društvo za fibromialgijo Poleg predavanja o celostnem zdravju, se bomo družili tudi ob kitari in pesmi, sprostitvi s Andrejem Pešcem. S seboj lahko prinesete tudi ležalne podloge, odeje, tako da boste sproščeno ležali na tleh.
15.9.2022 17:00-20:00 Vadbeni poligon – teden mobilnosti.

In zdrav  življenjski slog

Društvo za fibromialgijo Pripravili bomo vadbeni  poligon, ki bo zajemal spretnost, motoriko, ravnotežje. Vse generacije se bodo lahko preizkusile.  Ob tednu mobilnosti bomo ozaveščali tudi o zdravem življenjskem slogu. Gibanju in prehrani. S seboj lahko prinesete tudi ležalne podloge, odeje, tako da boste sproščeno ležali na tleh.
16.9.2022 17:00-20:00 Srečanje z Neno Dautanac.

– Drugačen ni napačen- motivacija

– Mini šola razumevanja

Društvo za fibromialgijo Srečanje ga. Nene Dautanac sloni na lastnih izkušnjah življenja. Pripoveduje na razumljiv enostaven način in za prikaz velikokrat uporablja razne pripomočke.
29.9.2022 17:00-20:00 Povezovanje med društvi s prebivalci Nove Gorice in ostalo javnostjo vseh generaciji. Kako si olajšamo stvari v vsakdanjiku gospodinjskih in ostalih del. In zdrav  življenjski slog. Društvo za fibromialgijo Družili se bomo skupaj z ostalimi društvi, ki delujejo v Novi Gorici in širši okolici. Vsem zainteresiranim bomo predstavili lastne vsakodnevne zgodbe in kako si olajšamo stvari, ki jih počnemo vsak dan. Pogovori, klepet, predstavitev vsakdanjika. S seboj lahko prinesete tudi ležalne podloge, odeje, tako da boste sproščeno ležali na tleh.
Back To Top